2014. okt 25.

Beyond Earth: fordítók kerestetnek

írta: -csibu-
Beyond Earth: fordítók kerestetnek

Sziasztok!

Sok-sok évvel ezelőtt a Civilization sorozat elkápráztatta a világot és megalapozta a 4X terjedését (ahogyan arról ITT már szó volt korábban). Azóta a töretlen fejlődés mellett a sorozat is megmaradt PC-n, pár napja pedig megjelent a legújabb rész, a Sid Meier's: Beyond Earth!

sid-meier-beyond-earth.jpg

A fanyalgók azt mondják: a Civ V-höz nem tesz hozzá túl sokat, sőt, az a kiegészítőivel együtt magasan veri. A sci-fi téma kedvelői viszont azért kapnak pár új finomságot. A kérdéskört nem is akarnám eldönteni (és talán nem is kell, hisz mind remek játék), de az tény: hatalmas szövegmennyiséggel kell megbirkóznia annak, aki játékra adja a fejét.

A Civ V fordításában csak résztvevőként, most azonban a fordítás koordinátoraként tevékenykedve segíteném hozzá azokat a teljes játékélményhez, akik kevéssé értik az angolt. Két nap alatt közel 20%-os készültsége lett a fordításnak, a technikai akadályokkal is megküzdöttem és nagyjából 50%-os fordításnál már élvezhetően játszható lenne a játék. Ehhez KERESEK TOVÁBBI FORDÍTÓKAT! A Civilopédián kívüli összes szöveget szeretném első körben lefordítani.

Ha megbirkóznál néhány mondattal (annyi lefordítandó szöveget küldök, amennyit kérsz, lehet akár csak 50 mondat is, nekem már az is nagy segítség), akkor ne habozz, jelentkezz a jozsefcsirke@gmail.com-ra, hogy aztán a te neveddel együtt kerülhessen ki a MAGYARITASOK.HU oldalra!

0325_woman-video-gamer_300x3001.jpgHa fordítóként nem, de a készülő fordítás TESZTELŐJEKÉNT (értsd: játszol, és ha hibát észlelsz, például elírás, nem megjelenő szöveg, stb. akkor azt e-mailben jelzed) résztvennél a projektben, vagy mint TÁMOGATÓ néhány száz forinttal elősegítenéd, hogy a fordítás még gyorsabban elkészüljön, szintén jelezd ezt a jozsefcsirke@gmail.com e-mail címen!

Köszönöm a figyelmet, jó játékot továbbra is:
Csibu

Szólj hozzá

pc játék civilization közszolg