2013. feb 24.

Húzópakli Video Review - Jaipur

írta: -csibu-
Húzópakli Video Review - Jaipur

Sziasztok!

A magyar társasjáték-világra nem igazán jellemző (sajnos) magyar nyelvű társasjáték bemutató videó készítése, vagy talán ismertebb nevén a "boardgame video review". A most általam elkészített videós társasjátékbemutató nem felel meg teljes mértékben ezen "review"-knak, mivel jómagam nem jelenek meg rajta élő valómban, de mégis próbáltam egy régi-régi álmom megvalósítani, azaz egy magyar videós, színes-szagos társasjáték bemutatót összeállítani (és talán ezzel egy sorozatot elindítani). A videót beágyazva megtaláljátok, kellemes kikapcsolódást hozzá. Amennyiben érdemesnek találjátok a folytatásra, jelezzétek, és ez esetben szívesen készítek majd még hasonlókat! (Az esetleges hibákért pedig elnézést ...

Tovább Szólj hozzá

videó kereskedelmi review online játékok kártyajáték mekegek kétfős családi játék

2013. feb 21.

Az e-társasjátékolvasó

írta: Plenni
Az e-társasjátékolvasó

A jelen:
Az utóbbi években különösen foglalkoztat az e-tartalmak kérdése. Kiemelten az e-book-ok körül jár az agyam, mivelhogy könyves vonalon dolgozok.

Az e-könyvolvasókon bármely szöveges tartalom megjeleníthető olyan módon, hogy az a szemet kíméli, tehát egy e-könyvolvasó teljesen alkalmas arra - szemben a laptoppal, tablettel, telefonnal stb... - hogy ugyanolyan kényelmesen elolvassunk rajta akár egy több ezeroldalas regényt, mint a hagyományos könyv segítségével. Nem kétlem, hogy az e-könyvolvasók folyamatosan fejlődni fognak és elterjed a színes tartalommegjelenítés is, illetve az egyéb újítások (például már tesztelik az e-papírt, ami gyűrhető, hajtogatható). Az e-könyvolvasó pusztán egy adathordozó és e tekintetben ...

Tovább Szólj hozzá

történelem játékkészítés táblásjáték

2013. feb 19.

Chi-hu-hu

írta: Gador
Chi-hu-hu

Az alábbi játékbemutató, a 2008-ban megjelent Chicago Expressről - mely valójában az egy évvel korábbi Wabash Cannonball továbbfejlesztett, tökéletesített változata - Gador írása, fogadjátok őt is szeretettel íróink között! :)

002dobozkep.jpg

A Chicago Express Amerika ipari felvirágozásának korába repít vissza bennünket. A „repít” mondjuk nem teljesen helytálló, ugyanis vonattal érkezünk... reménység szerint a legügyesebb befektetők elit klubjába.

A csalogató, viszonylag nagy doboz karácsonyfa alól került a családi asztalra. Jó választásnak bizonyult, a doboz és tartalma szép, a játéktábla remek hangulatot teremt, az alkatrészek igényesek és tartósak, a szabályok egyszerűek.

A játékban tőkeerős befektetőket alakítunk, célunk ...

Tovább Szólj hozzá

árverés pénz kereskedelmi táblásjáték családi játék versenyjáték

süti beállítások módosítása