2010. máj 01.

Gamer vagy vagy nem vagy gamer? - Újratöltve

írta: Plenni
Gamer vagy vagy nem vagy gamer? - Újratöltve

Hegedüs Robin küldte az alábbi feladványlapot az április 25-ei teszt apropóján. Melyik tervezőé (számok) melyik játék (betűk) ?
Robin! Várjuk kommentben a hivatalos megfejtést. Addig is jó párosítást mindenkinek!

Szolgálati Közlemény!
A Yucata.de oldalon Stone Age társasjáték-bajnokság indul. Jelentkezni az RPG fórum online társasjátékok rovatában megadottak alapján lehet (keresd a 2010.04.30. 17:52-es bejegyzést )!
Hajrá!

Tovább Szólj hozzá

teszt bajnokság játéktervezők

2010. ápr 28.

Guillotine, avagy légy a hóhérok hóhéra!

írta: -csibu-
Guillotine, avagy légy a hóhérok hóhéra!

A mai napon ismét működésbe lép húzópaklink. Egy olyan játékot szeretnék bemutatni, ahol mindannyian egy (főleg) a középkorban művelt szép mesterséget próbálhatunk ki – mindannyian egy-egy hóhér csuklyáját ölthetjük magunkra. Bár ez utóbbi nem a játék eredeti tartozéka, egy guillotine-t mégis rejt a nem túlméretezett doboz.

A játék visszaröpít minket a francia forradalom (XVIII. század vége) idejére, ahol igen fontos szerepe volt a hóhéroknak, akik végre nem csak boszorkányokon élezhették eme nemes szerszámot, hanem igazi híres politikusokon, nemesek, közembereken, arisztokratákon is! Ártatlanokon ugyanúgy, mint igazi fekete bárányokon. Nem az a kérdés, hogy ki fog elhalálozni, az egyértelmű: mindenki. A kérdés az: mikor fog ...

Tovább Szólj hozzá

humor szerepjáték történelmi kártyajáték

süti beállítások módosítása